Tro ledsager med indre værdier

Tro ledsager med indre værdier
- LED-håndlampe fra KS Tools med mange praktiske detaljer
- ideelt til brug undervejs: integreret powerbank
- lys med trinløs dæmpning

For at kunne arbejde effektivt på køretøjer skal man bruge lys. Og uanset hvor god belysningen er på værkstedet: Når man ligger under køretøjet eller vil arbejde i de trangeste kroge, har man brug for en pålidelig håndlampe. Værktøjsspecialisten KS Tools fra Heusenstamm i Hessen i Tyskland har nu en ekstra praktisk, foldbar håndlampe på programmet, som mekanikeren kan bruge til at lyse ind i alle krogene. Han kan indstille lysintensiteten nøjagtigt til sine individuelle behov takket være lysdæmperen. Og endnu et højdepunkt: den integrerede powerbank. Den sørger for, at der også altid er „kraft“ nok til andre enheder, når man er på farten. Den nye håndlampe har produktnummeret 150.4490 hos KS Tools.

Hos KS Tools er man overbevist om, at „værkstederne har helt klare krav til deres udstyr“. „Og en håndlampe, som jo egentlig altid er i brug, skal først og fremmest være lysstærk og pålidelig“. Men den nye lampe fra KS Tools kan endnu mere. Dens lys kan dæmpes trinløst og sørger således altid for de helt rigtige lysforhold. Samtidig får dens integrerede powerbank også andre enheder op at køre igen, når der ikke lige er en stikkontakt i nærheden.

Lyser i to retninger
Med den nye foldbare, mobile værkstedshåndlampe ser mekanikeren straks på kontrol-LED‘en, hvor meget „kraft“ der er tilbage. Så kan han i tide oplade sin lysende hjælper og sørge for erstatning, før han mangler belysningen midt i en kompliceret diagnose. Hertil kommer, at denne håndlampe er ekstra lysstærk.
Dens 10 watt COB-LED‘er er anbragt direkte på en bærende printplade. I modsætning til andre LED‘er er de ikke indbygget i et ekstra hus, hvilket ville reducere lysudbyttet. De skal kun bruge lidt plads, sidder tæt på hinanden og lyser dermed ekstra intensivt med maksimal energieffektivitet. På nær COB-LED-modulet er håndlampen også udstyret med et 5 watt LEDtoplys. Man kan altså med lampen finde den rigtige vinkel i enhver situation, uanset hvor vanskeligt tilgængeligt den er.

Fleksibel og sikker opladning
Den foldbare LED-lampe oplades enten med den medfølgende oplader eller direkte via USBC- porten, som også forsyner lampen med energi ved mobil anvendelse i værkstedsvognen. Opladeren slår automatisk fra, når lampen er helt opladet, og holder således altid dit batteri i optimal tilstand.

Mange forskellige muligheder for fastgørelse
Det slagfaste hus af robust ABS-plast ligger særdeles godt og sikkert i hånden med sit gummiovertræk af høj kvalitet. Det er samtidig stænkvandsbeskyttet i henhold til IP64, så det også udendørs kan udfolde sin fulde effekt. Når man gerne vil have hænderne fri, kan håndlampen opstilles med sin 360 grader foldbare, magnetiske stander eller fastgøres et egnet sted på køretøjet.
Lampen er altid ved hånden, fordi den er udstyret med en bælteclips. Hvis magnetisk fastgørelse ikke er mulig, findes der garanteret et sted, hvor håndlampen kan fastgøres med sin krog. En god ting ved denne lampe, er at den er fuldt opladet på tre timer. Derefter lyser den i alt 3,5 time og klarer dermed nemt en halv arbejdsdag ved konstant brug.

Downloads
Indtast talrækken i tekstboksen herunder

Felter markeret med * skal udfyldes.