Spray komfortabelt – også over hovedet

Spray komfortabelt – også over hovedet
- Opløsningsmiddel-resistent trykforstøver
- Messing-sprayhoved

I værkstedet håndteres der nogle opløsninger og kemikalier, der skal sprøjtes. Hvis dette sker på steder, der er svære at nå, er det nødvendigt med en trykforstøver. KS Tools tilbyder en robust trykforstøver i to størrelser, som værkstedsfolk kan arbejde komfotabelt med, endda over hovedet. Den egner sig fremragende til at påføre forskellige kemikalier og rengøringsmidler. Produktnummeret hos KS Tools er 150.8251 for forstøveren med et 1 liters indhold og 150.8252 for produktet med 2 liters indhold.

Trykforstøveren fra KS Tools egner sig ikke blot perfekt til sværttilgængelige steder, men byder også på tilstrækkelig kraft, når der arbejdes over hovedet. På denne måde kan fagfolk på værkstedet påføre bremserensere eller andre kemikalier under køretøjet, eller skråt nedefra, på de steder, hvor det er nødvendigt.
Trykforstøveren består af polyethylen af høj kvalitet og har et sprayhoved af messing. Dette hoved kan indstilles til at sprøjte med fine eller grove ståler, så du altid har den rigtige spraytåge klar. Brugeren kan også lukke sprayhovedet, for at undgå utilsigtet sprøjtning.
Ligegyldigt om det drejer sig om bremserenser, vaske-, opløsnings- eller rengøringsmiddel, pakningerne af Viton® sørger for, at midlet sprøjtes på en kontrolleret måde. Trykforstøveren fås i størrelserne med én eller to liters indhold. Dermed er den rigtige størrelse altid ved hånden

Downloads
Indtast talrækken i tekstboksen herunder

Felter markeret med * skal udfyldes.

Gå til artikel
FOT_PRO_ALG_150.8251_SALL_AING_V1 Universal-trykpumpe-forstøver

Artikelnr.: 150.8251 etc.