Robust og kraftig slagskruetrækker

Robust og kraftig slagskruetrækker
- KS Tools THE DEVIL klarer op til 1600 Nm
- kan anvendes mange steder
- let værktøj til hverdagen

Slagskruetrækkere anvendes hele tiden i bilværkstedet. Den professionelle mekaniker sætter derfor stor pris på denne trofaste ledsagers kvalitet og ydelse. KS Tools har nu endnu en meget robust og kraftig slagskruetrækker med navnet THE DEVIL i sit sortiment. Halvtomme-trykluftsslagskruetrækkeren klarer meget af det, andre værktøjer i denne prisklasse kun kan klare med besvær. Dens kompakte konstruktion, hvor alle betjeningselementer er lette at nå, gør den til et nyttigt og alsidigt værktøj. Alligevel er den med sine godt to kilo ikke nogen sværvægter. Apparatet har produktnummer 515.1200 hos KS Tools.

Med 1.600 Nm yder den nye slagskruetrækker THE DEVIL utroligt meget. Og så er den meget robust, den ligger godt i hånden med soft-grip-håndtaget, og den er ikke for tung med sine 2,1 kg. En grund dertil: det robuste aluminiumhus. Ved alle slagskruetrækkere fokuserer KS Tools på pålidelig teknik. Alle betjeningselementer er integreret i huset, så de er godt beskyttet, og så de ikke bliver bøjet eller brækker af, selv om slagskruetrækkeren bliver tabt ukontrolleret.

Kuldeisoleret håndgreb giver varme fingre
Slagskruetrækkerens afgangsluft strømmer nedad gennem en afgangsluftføring i det kuldeisolerede greb, så hænderne forbliver varme. Det er også muligt at tilslutte en afgangsluftslange, hvilket gør arbejdet endnu mere komfortabelt. En praktisk skiftearm til venstre-/højreløb gør betjeningen let. Drejningsmomentet kan vælges i trin på 490, 660 eller 870 Nm. Det letter også håndteringen. Løsne-drejningsmomentet ligger på kraftige 1600 Nm.

Universalmaskinen til professionel anvendelse
THE DEVIL er forsynet med et højtydende dobbelthammerslagværk, der gør den til et ægte universalgeni.
Selv om den djævelske slagskruetrækker er halvtommer, har den naturligvis også et 1/4-tommers koblingsstik.

Downloads
Indtast talrækken i tekstboksen herunder

Felter markeret med * skal udfyldes.